Alt du skal vide om

MINI A TURE

I MINI A TURES UNIVERS finder du alt du skal vide om os. Om hvem vi er, vores certificeringer, vores garanti, vores materialer og alt muligt andet spændende.

Overtøj til børn fra MINI A TURE

Vores historie

20 ÅRS HÅNDVÆRK
MINI A TURE blev grundlagt i København i 2002, og vi kan med stolthed sige, at vores tøj er resultatet af 20-års ægte håndværk.

Greenhouse gas report for MINI A TURE

GHG Rapport 2023

Hos MINI A TURE ønsker vi at kende og samtidig reducere vores indvirkning på klimaet. Derfor opgør vi de drivhusgasudledninger (GHG),
der er forbundet med vores forskellige aktiviteter.

Danmarks Naturfredningsforening logo

PARTNERSKAB

MINI A TURE er stolt samarbejdspartner med Danmarks Naturfredningsforening. Vi opfordrer til oplevelser og leg i naturen. Her finder du information om vores fælles arrangementer.

MINI A TUREs 10 års garanti ikon

10 ÅRS GARANTI

I mange år har vores kunder gjort os opmærksomme på, hvor længe vores overtøj holder, og går i arv fra barn til barn. Vi går ind for genbrug og derfor tilbyder vi nu 10 års garanti på vores klassiske overtøj fra efteråret 2023.

Piger har overtøj på fra MINI A TURE

B Corp™, GRS, GOTS & OEKO-TEX

Det er vigtigt for os at dokumentere, at vi lever op til disse høje sociale og miljømæssige standarder for produktion og distribution af børnetøj. Det er derfor vi forpligter os til flere internationale certificeringer.

B-Corp certificeret virksomhed

BCORP CERTIFICERET

En B Corp™ certificering er en 360-graders virksomhedscertificering, hvor virksomheden evalueres på mere end 300 forskellige parametre og skal opnå minimum 80 ud af 200 point for at blive certificeret.

CODE OF CONDUCT

Vores Code of Conduct sikrer vores fælles  etiske standarder og principper, der styrer vores forretning. Vores Code of Conduct er baseret på de 10 principper i FN's Global Compact og Den Internationale Arbejdsorganisations konventioner og dokumenter.

MATWISTI med pels er prisvinder

MATWISTI vinder pris

MATWISTI vinder "True Scandinavian" prisen ved Scandinavian Outdoor Award. Valgt af en international jury bestående af outdoor-journalister og specialister inden for udendørsudstyr.

Dreng med overtøj på fra MINI A TURE

BLIV FORHANDLER

Vil du være forhandler af MINI A TURE børneovertøj?

Her er et par grunde til, hvorfor du skal forhandle MINI A TURE i netop din butik.

Størrelsesguide

Størrelsesguide

I tvivl om hvilken størrelse du skal vælge?
Lad os hjælpe dig!

Sundway Children logo/ikon

SUNWAYS CHILDREN'S HOME

Man er aldrig for lille til at gøre en forskel, er vores mantra. Og derfor er vi bl.a. en af hovedsponsorerne for Sunway Children’s Home, der driver to børnehjem i Bodh Gaya i Indiens Bihar provins.

MINI A TURE instagram

FIND INSPIRATION

Find inspiration og få information om vores produkter og nyheder på vores Instragram profil.

Overtøj fra MINI A TURE bliver syet

PRODUKTION

Vi forsøger at tage størst mulig sociale og miljømæssige hensyn i hele vores forsyningskæde og sikre, at vores produkter er fri for identificerede skadelige kemikalier og hormonforstyrrende stoffer.