We’re a wellness beauty brand empowering people to live a happy and healthy lifestyle.

THE HONEST STANDARD

We make our products with meaningful transparency and thoughtful design.

Our philosophy

To create the safest and most effective products for you and your family.

Why our products?

Good for you

We're cautious of our ingredient selection and

use only the best.

Made to perform

Breakthrough formulas that are designed and tested thoroughly.

100% transparency

We provide information around what's in our products and why.

You shouldn’t have to choose between what works and what’s good for you.

B-CORPORATION

I 2021 er MINI A TURE blevet B Corporation (B Corp) certificeret som en af verdens første børnetøjsvirksomheder. For B Corp virksomheder handler det ikke kun om at være de bedste i verden, men om at være de bedste for verden.

En B-Corp certificering er den højeste internationale standard inden for certificering af virksomheder fra A til Z. Det er en holistisk virksomhedscertificering, der ikke bare måler ét sted. Certificerede B Corps lever op til højere standarder både socialt, miljømæssigt og i forhold til gennemsigtighed. Det er som Fair Trade, men for hele virksomheden og ikke bare for en pose kaffe. Det er som økologimærket, men ikke bare for en liter mælk.

Med vores B-Corp certificering kan vi dokumentere at leve op til en række ambitiøse samfunds- og miljømæssige standarder. At vi udviser en ekstraordinær grad af ansvarlighed og gennemsigtighed på tværs af hele værdikæden. Vi er blevet en del af en eksklusiv bevægelse med ca. 4.000 globale virksomheder på tværs af brancher og industrier. Vi er alle med til at redefinere, hvad virksomhedssucces måles i. Det handler ikke længere kun om profit, men derimod om i fællesskab at gøre en positiv forskel for verden.

For at blive B-Corp certificeret skal virksomheden certificeres af B Lab, som er en selvejende non-profit organisation. Virksomheden bliver målt på en lang række punkter og skal opnå minimum 80 ud af 200 point for at blive certificeret. Certificeringen kræver ikke kun, at virksomheden performer på et vist niveau. Det skal også være en del af vedtægter og formål, at virksomheden arbejder for at gøre godt for samfundet og i videst mulige omfang tager hensyn til alle interessenter i beslutninger.

You shouldn’t have to choose between what works and what’s good for you.

GRS - GLOBAL RECYCLED STANDARD

MINI A TURE blev GRS certificeret i 2022. GRS-certificeringen er en frivillig international certificeringsordning, som relaterer sig til brug af genbrugsmaterialer og kemikalier i produktionen. Samtidig sikrer certificeringen, at der produceres under ordentlige arbejdsforhold og med respekt for miljøet.

Hvis et stykke tøj bærer mærket 'GRS', betyder det, at mindst 50% af materialet, der er brugt i tøjet, kommer fra genbrugsmaterialer.
Hos MINI A TURE genanvendes 100 % af materialet. Disse produkter vil være mærket med GRS.