Ønsker du at blive forhandler af MINI A TURE børneovertøj?

LIDT OM OS

MINI A TURE er dansk design og kvalitet, når det er allerbedst.
MINI A TURE blev grundlagt i 2002, og vi kan med stolthed sige, at vores tøj er resultatet af 20-års ægte håndværk.

Vi søger konstant efter de bedste repræsentanter for MINI A TURE brandet, og her er nogle grunde til, hvorfor du skal vælge at forhandle vores certificerede overtøj til børn 0-12 år i din butik, uanset om den er fysisk eller online, veletableret eller netop åbnet.

CERTIFICERET OVERTØJ

Vores overtøj er slidstærkt, åndbart, vind- og vandtæt, og der er tænkt meget over de små detaljer, der adskiller vores produkter fra andre på markedet. Vi yder 10 års garanti på flere udvalgte ikon styles. Vores børnetøj er certificeret og fri for kendte skadelige kemikalier og hormon-forstyrrende stoffer. Vi bruger certificerede økologiske eller genanvendte materialer. Vi er B Corp, GRS, GOTS & OEKO-TEX certificerede, så du trygt kan sælge MINI A TURE i din butik.

Vi lancerer to årlige kollektioner til børn i alderen 0-12 år, altid med fokus på de nyeste trends og bevægelser. 

Det er nemt

At placere en ordre er enkelt via vores MINI A TURE B2B webshop, der er tilgængelig på pc, mobil og tablet. Du kan bestille, når det passer dig.

Vores kundeservice er let tilgængelig og taler flere forskellige sprog. Vi hjælper dig med at skabe mersalg i din butik gennem kampagner og produktinformation.

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig indenfor 1-2 hverdage.

BLIV FORHANDLER

[nerdy-form:9577]