SUNWAY CHILDREN

MINI A TURE har siden 2004 været en af hovedsponsorerne for Sunway Children’s Home, der driver to børnehjem i Bodh Gaya i Indiens Bihar provins. Sunway Children’s Home blev stiftet i 2004 af Yrsa S. Grüning.

VORES BØRN ER PLANETENS FREMTIDIGE VOGTERE

DET ER VORES ANSVAR AT TAGE OS AF VORES BØRN & PLANETEN

Sunway Children's Home hjælper ca. 65 forældreløse børn i alderen 5-18 år. De kommer som oftest fra de laveste kaster i det indiske samfund og forventes at stå helt på egne ben alt for tidligt i livet. Derfor har vi gjort det til vores opgave at gøre, hvad vi kan, for at lette deres byrde bare en lille smule og give dem noget stabilitet i hverdagen, så de igen kan fokusere på at være børn med leg og skolegang.

Sunway Children’s Home er stiftet i 2004 af Yrsa S. Grüning. Vi støtter børnehjemmene økonomisk og med skolestipendier, ligesom vi også donerer overskydende lagervarer og tøjprøver.

GØR EN GOD GERNING
Som noget nyt har vi de seneste år også doneret beskadigede produkter til kvinderne i lokalområdet, som reparerer og videresælger tøjet. På denne måde giver vi lokale enlige kvinder en stabil løbende indkomst, der sikrer at endnu flere børn får mulighed for at passe deres skolegang.

KUNNE DU TÆNKE DIG AT HJÆLPE?  
Er du blevet inspireret til selv at hjælpe Sunway Children kan du finde informationer om, hvordan du kan bidrage her -
www.sunwaychildren.dk