10 ÅRS GARANTI PÅ OVERTØJ TIL BØRN

Hos MINI A TURE sætter vi barren højt. Vi producerer overtøj i bedste kvalitet, der kan gå i arv fra barn til barn, og som bevarer en høj værdi på secondhand-markedet. Med start fra august 2023 er vi stolte af at introducere 10 års garanti på vores klassikere. Garantien gælder udvalgt overtøj, og det er tydeligt angivet på produktet om det omfatter garantien med en særlig garanti-stjerne.

Shop produkter med 10 års garanti - klik her

HVORDAN OPNÅS GARANTIEN?

For at få glæde af vores 10 års garanti er det vigtigt, at man beholder den originale købskvittering. Garantien gælder på produkter købt hos autoriserede MINI A TURE forhandlere samt på egne webshops: www.miniature.dk og www.miniature.com.

Vær opmærksom på, at garantien kun er gældende sammen med den originale købskvittering. Vi anbefaler at gemme kvitteringen digitalt eller at tage et billede af den.

Modeller omfattet af garantien

Vi yder 10 års garanti på disse MINI A TURE modeller – købt fra august 2023. Garantien gælder udvalgte styles og vil være tydeligt angivet på produktets label.

Køb produkter med 10 års garanti - klik her >

HVORFOR 10 ÅRS GARANTI?

10 års garantien forsikrer forbrugeren en høj kvalitet og et langtidsholdbart produkt. MINI A TURE forpligter sig til at reparere produktfejl, hvor det er muligt. Hvis det ikke er muligt at reparere fejlen, ombytter vi produktet til en tilsvarende eller opdateret model. Reklamationsretten i det enkelte land påvirkes ikke af vores 10 års garanti.

HVILKE LANDE DÆKKES AF GARANTIEN?

For at sikre mindst mulig miljømæssig påvirkning og lavest mulige transportaftryk gælder 10 års garantien på produkter købt og leveret inden for den europæiske union.

HVAD DÆKKER GARANTIEN?

Vores 10 års garanti dækker følgende situationer:

  • Huller opstået på baggrund af naturligt brugsslid
  • Ødelagte lynlåse
  • Revner langs tapede sømme
  • Manglende eller ødelagte trykknapper
  • Elastikker til justering
  • Skade på ribkanter fra almindeligt brug

HVAD DÆKKER GARANTIEN IKKE?

Vær opmærksom på at følgende ikke er dækket af MINI A TUREs 10 års garanti:

Aftagelige dele som knapper, fodstropper og reflekser. Disse dele kan dog bestilles gennem MINI A TUREs kundeserviceteam og erstattes mod et gebyr. Udskiftninger vil ske med nye dele i det design, der findes på det gældende tidspunkt.

Vandtæthed: Vandtætheden på overtøj reduceres over tid, og produktets oprindelige vandsøjletryk garanteres op til 10 vaske. For at give produktet længere levetid anbefaler vi at minimere vask og i stedet tørre af med en våd klud, hvis det er muligt. Mudder bør børstes af, når det er tørt. Imprægneringsprodukter til eventuel re-imprægnering kan købes fra vores webshop.

Vær opmærksom på at MINI A TUREs 10 års garanti ikke dækker fejl og slitage på den nederste del af bukseben, som skyldes, at bukserne er brugt for store og derved har slæbt langs jorden.

I tvivl om noget?

Har du brug for hjælp ift. vores garanti, kan du kontakte MINI A TUREs kundeserviceteam på web@miniature.dk.