SKANDINAVISK VINDER

MATWISTI vinder prisen ved Scandinavian Outdoor Award

MATWISTI flyverdragten vinder prisen ”True Scandinavian”

Under den netop afholdte ISPO messe, der er outdoor branchens store årlige messe, har en jury enstemmigt valgt MATWISTI flyverdragten som vinder af prisen ”True Scandinavian”. Prisen er blevet tildelt efter en dedikeret udendørs test foretaget af en international jury bestående af outdoor-journalister og specialister inden for udendørsudstyr.

Udtalelsen fra juryen lyder:
”Vinderen af denne pris skulle fremvise en kernedel af skandinavisk kultur - og én ting de nordiske lande gør særligt godt, er at få hele familien ud i naturen. Med lynlåse langs hver side er det nemt at få en baby ind og ud af denne hyggelige flyverdragt, der er foret med en varm fleece og lavet i vaskbart materiale, hvilket opfordrer familier til fortsat at nyde udendørs aktiviteter. Med en imponerende 10-års garanti, gensalg- og reparationsservice, plads til flere ejernavne og information om dets bæredygtighedsfunktioner trykt indeni, vil det bringe skandinavisk varme og eventyr til utallige familier, inden det når enden på sin levetid.”

Læs mere om Scandinavian Outdoors begrundelse lige her

MINI A TURE

MATWISTI fleece lined snowsuit, GRS

VINDER AF PRISEN ”TRUE SCANDINAVIAN”
Klassisk MINI A TURE flyverdragt med eller uden pels. Vind- og vandtæt samt åndbar. Åndbarheden er med til at sikre, at barnet ikke bliver fugtigt, når det sveder ved leg udenfor. Nem for barnet selv at tage af og på. Testet af Teknologisk Institut og holder dit barn varm selv i ekstremt lave temperaturer helt ned til -25 °C. Overtøjet er både testet og vejledt af Teknologisk Institut og møder teststandard ISO 11092:2014.

Køb den her