20 års håndværk

OM MINI A TURE

MINI A TURE blev grundlagt i København i 2002, og vi kan med stolthed sige, at vores tøj er resultatet af 20-års ægte håndværk.

Vi klæder børn i alderen 0-14 år på i high-performance og komfortabelt overtøj. Helt fra begyndelsen har vi ønsket at klæde vores børn på i funktionelt og behageligt overtøj og dermed opmuntre dem til at få masser af dejlige oplevelser i naturen, uanset årstiden og vejret.

Vores tøj er fri for identificerede skadelige kemikalier og hormonforstyrrende stoffer og lavet af certificerede økologiske eller genanvendte materialer.

Hvorfor vælge MINI A TURE?

20 ÅRS HÅNDVÆRK

CERTIFICERET OVERTØJ

GENANVENDTE MATERIALER

INGEN KENDTE SKADELIGE KEMIKALIER

4 STÆRKE CERTIFICERINGER

Det er vigtigt for os at leve op til høje sociale og miljømæssige standarder for produktion af børnetøj. Derfor forpligter vi os til flere internationale certificeringer. I dag er vi stolte af at være en B Corp™ certificeret, GRS certificeret, GOTS certificeret og OEKO-TEX® certificeret virksomhed.

Læs mere om vores certificeringer her >

SOCIALT & MILJØMÆSSIGT ANSVAR

Hos MINI A TURE føler vi et stort ansvar for kommende generationer – vores børn. Som tøjproducent er det vores ansvar at passe på planeten bedst muligt, og vi gør derfor alt, hvad vi kan, for at arbejde med naturen og ikke imod den.

For hver MINI A TURE style, vi producerer, tilstræber vi at tage så bevidste og ansvarlige valg som muligt, når det kommer til materialer, produktionsmetoder og leverandører. Vores tøj er lavet af certificerede økologiske eller genanvendte materialer og er fri for identificerede skadelige kemikalier og hormonforstyrrende stoffer.

Vi tror på, at vi kan bruge vores forretning til at gøre en positiv forskel i verden, og som led i denne tilgang arbejder vi med certificerede leverandører og fabrikker.

ET GODT STED AT ARBEJDE

Hos MINI A TURE føler vi også et stort ansvar for hinanden. Foruden at passe på vores kommende generationer og planeten, gør vi alt, hvad vi kan, for at skabe så god en arbejdsplads som muligt.

Vi tror på, at man aldrig er for lille til at gøre en forskel. Lad os gøre det sammen!