MATERIALER & TEKNOLOGI

OMDANNE & GENANVENDE AFFALD TIL NYE RESSOURCER

VORES AMBITION ER AT SÆTTE SÅ LILLE ET AFTRYK SOM MULIGT

VI PASSER PÅ VORES PLANET HVER DAG


Vi føler et stort ansvar for kommende generationer – vores børn. Som tøjproducent er det vores ansvar at passe på planeten bedst muligt, og hver dag gør vi alt, hvad vi kan for at arbejde med naturen og ikke imod den.

GENANVENDTE & CERTIFICEREDE MATERIALER

Hos MINI A TURE gør vi hver dag, hvad vi kan, for at agere så ansvarligt som muligt og passe bedst muligt på vores planet. Derfor benytter vi os altid af ansvarlige, genanvendte og certificerede materialer.

GENANVENDT NYLON

En stor del af vores overtøj er produceret af genanvendt nylon, som kommer fra pre- og post consumer genanvendt nylon. Nylon er et meget slidstærkt og holdbart materiale, og det er derfor fantastisk til børns overtøj, som gerne skal kunne holde til lidt af hvert. Ved på denne måde at transformere og genbruge affald til nye ressourcer, giver vi materialet ny værdi og recirkulerer det i værdikæden.

ØKO-TEX® CERTIFICERET ITALIENSK MERINOULD

Vores strikstyles i uld er produceret af OEKO-TEX® certificeret 100% mulesing fri italiensk merinould. Det vil sige uld, som kommer fra veltilpasse og sunde får, der trimmes regelmæssigt, så smertefulde mulesing indgreb kan undgås. Merinould er udover at være temperaturregulerende utroligt blødt.

SORONA® AURA POLSTRING

I stedet for ægte dun har vi valgt at fore vores pufferjakker med det bæredygtige alternativ, Sorona® Aura polstring. Sorona® Aura er polyesterfibre fremstillet af plantebaserede komponenter. Den naturlige kvalitet af Sorona® Aura gør tøjet utrolig blødt og varmt samt meget fleksibelt og holdbart.

INNOVATIVE PRODUKTIONSTEKNOLOGIER FOR AT SIKRE LANG LEVETID


Vi holder altid øje med de nye og innovative teknologier for at sikre længst mulig levetid for vores planet og vore tøj.

NANO-DYE™

For flere af vores styles benytter vi os af Nano-Dye™ teknologien, som er en patenteret forbehandling af metervarer i naturfibre. Teknologien er uden skadelige kemikalier og sikrer blandt andet bedre og hurtigere farveoptagelse samt reducerer vandforbruget med op til 75%.

BLIV EN DEL AF
MINI A TURES VERDEN

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive fordele

Thank you!