Når kun det bedste er godt nok

Guide til vores bedste flyverdragter til børn 0-4 år

En flyverdragt til børn er umulig at komme udover, når det bliver efterår og dansk vinter. Til leg udenfor allerede fra oktober og til langt ind i foråret. Mini A TUREs flyverdragter til børn kan holde til leg i sandkassen, ture på rutsjebanen, tumle i sneen og regnen og meget mere.  Vores flyverdragter er af allerhøjeste kvalitet, vind- og vandtætte, åndbare, holdbare, uden nogen kendte skadelige kemikalier og vores flyverdragter til børn går derfor ofte i arv fra barn til barn. Kvalitet og pris hænger sammen og med MINI A TUREs flyverdragter til børn, får du en flyverdragt, der kan holde i mange år og har en god gensalgsværdi. Hos MINI A TURE går vi ind for genbrug – og du kan enten give flyverdragten videre til andre børn i familien eller vælge at sælge den tilbage til os. Det kalder vi RE-LOVED. Det kan du læse meget mere om her – klik her.

4 certificeringer - fordi vi mener det
MINI A TURE er en B Corp certificeret virksomhed - og det er vi meget stolte af. Det er din garanti for, at du handler med en virksomhed, der er både podukt-, miljø- og social ansvarlig.
Herudover er vores produkter GRS, GOTS & OEKO-TEX certificeret. Du kan se hvilke certificeringer, der er gældende for det enkelte produkt på hver produktside. Læs mere her - klik

Se vores flyverdragter til børn her

Funktionelt skandinavisk design
Vores flyverdragter til børn 0-4 år har dobbelt lynlås, der gør dem nemme for barnet at tage af og på selv. Midterstykket mellem de to lynlåse kan nemt foldes lidt ned. Det giver lidt mere “luft”, hvis barnet ikke har så lang en hals endnu. Hætten er aftagelig og har et elastisk vindfang, der holder vinden ude. Taljen kan justeres indvendigt og snefangerne ved håndleddene har plads til tommelfingrene, og der er stropper til at sætte rundt om vinterstøvlerne. MINI A TUREs flyverdragter til børn er et oplagt valg til børn i alderen 0-4 år.

Reflekser for dit barns sikkerhed
Alle vores flyverdragter har selvfølgelig vores ikoniske stjerne refleks og flere andre reflekser rundt omkring på dragten, så dit barn kan ses i mørke og på regnfulde dage.

Testet af Teknologisk Institut
MINI A TUREs flyverdragter har bevist deres holdbarhed og kvalitet gennem test udført af Teknologisk Institut. Disse test har vist, at flyverdragterne kan holde børn varme selv i ekstremt lave temperaturer helt ned til -25 °C. Så du kan være helt sikker på, at den flyverdragt du køber, ikke blot er holdbar, produceret af genanvendt materiale og uden skadelige kemikalier - men også også holder dit barn varmt og tørt i alt slags vejr. Ingen grund til bekymring. 

Miljøvenlig og langtidsholdbare flyverdragter til børn
Vores flyverdragter til børn i størrelse 0-4 år er vind- og vandtætte, selvfølgelig åndbare og med tapede sømme. Åndbarheden sikrer, at dit barn ikke bliver fugtigt eller indelukket, når det leger udenfor – og dermed minimeres risikoen for forkølelse. En anden god egenskab ved vores flyverdragter er vores imprægnering med Bionic-Finish® Eco. Denne avancerede teknologi sikrer en vandtæt overflade, der også er ekstremt holdbar. Det bedste ved det hele er, at vores flyverdragter er fri for skadelige flourstoffer, hvilket gør dem både sikre for dine børn og miljøvenlige.

Produceret af genanvendte materialer
Alle deres flyverdragter til børn er produceret af genanvendt materiale, hvilket bidrager til at reducere miljøpåvirkningen og støtte en mere bæredygtig fremtid. Du kan være tryg ved at vælge MINI A TURE, da vi er engagerede i at levere produkter af høj kvalitet uden at gå på kompromis med miljøet.

Ultimativ beskyttelse i alt slags vejr. MINI A TUREs efterårs- og vinter flyverdragter er det ideelle valg, når det kommer til at holde dit barn varmt og tørt under alle vejrforhold. Uanset om det er en frostklar vinterdag eller en våd efterårsdag, er vores flyverdragter skabt til at modstå selv de mest udfordrende vejrforhold og holde dit barn beskyttet. Og de holder...

Se vores flyverdragter til børn her