VÆR MED I KAMPEN FOR ET DANMARK FRI FOR AFFALD

For at elske og trives i naturen skal vi først føle os hjemme i den. Derfor forpligter MINI A TURE sig til at handle – for at bevare og beskytte den natur, der udgør grundlaget for vores liv og vores kommende generationers fremtid.

Vi er stolte over at støtte Danmarks Naturfredningsforenings initiativ for at bevare og forbedre vores miljø. Derfor opfordrer vi alle, store som små, til at deltage i Affaldsindsamlingen med os for at gøre en forskel i vores lokalsamfund.

Skal du med?


PRAKTISKE OPLYSNINGER

  • Dato: Søndag d. 14. april 2024
  • Tid: Kl. 10.00-12.00
  • Startsted: Gersonsvej 7, 2900 Hellerup (tæt på Hellerup station)
  • Husk at medbringe arbejdshandsker
  • Vi slutter dagen af med en spændende konkurrence.


Når du deltager i affaldsindsamlingen er du automatisk med i konkurrencen om at vinde et valgfrit sæt overtøj fra MINI A TURE. Der trækkes lod blandt de fremmødte i ugen efter affaldsindsamlingen. Vinderen vil få direkte besked via mail.

TILMELD DIG HER

Har du ikke mulighed for at deltage i Hellerup, så er der mulighed mange andre steder i landet. Du kan se, hvor du kan deltage i dit lokalsamfund på Danmarks Naturfredsningsforenings hjemmeside "Affaldsindsamlingen.dk" lige her - klik

HVORFOR SAMLE SKRALD?

Hos MINI A TURE føler vi et stærkt ansvar over for vores børns fremtid, og ønsker at inspirere dem til at værne om miljøet. Derfor støtter vi Affaldsindsamlingen 2024, og vil aktivt deltage i at rydde op i naturen for at bevare den.

I Danmark producerer vi alt for meget affald. Vi er faktisk et af de lande i Europa, der producerer mest affald per indbygger. En stor del af det affald ender i vores byer og natur. Det er en udfordring, som vi alle må tage ansvar for og løse sammen.

Det er vigtigt at indse, at det affald, vi producerer, har en direkte indvirkning på vores natur og miljø. Når affald ender i naturen, forurener det vores vandveje, truer dyrelivets sundhed og forringer vores skønne omgivelser.

Ved at deltage i Affaldsindsamlingen bidrager vi ikke kun til at rydde op i vores lokalsamfund, men giver også vores børn en værdifuld læring om vigtigheden af miljøansvar og bæredygtighed. Vi ønsker at inspirere dem til at blive aktive beskyttere af vores planet og skabe en bedre fremtid for kommende generationer.

Sidste år blev der på landsplan indsamlet imponerende 100 tons affald, herunder 392.000 stykker engangsemballage. Så lad os sammen trække i arbejdshandskerne og gøre en endnu større indsats i år.

For husk, man er aldrig for lille til at gøre en forskel.

TILMELD DIG HER

Hvis du ikke har mulighed for at deltage i Hellerup, findes der mange andre muligheder andre steder i landet. Du kan se alle affaldsindsamlingerne her - klik