SUNWAY CHILDRENS HOME

VI HJÆLPER OG GØR EN FORSKEL

MINI A TURE har siden 2004 været en af hovedsponsorerne for Sunway Children’s Home, der driver to børnehjem i Bodh Gaya i Indiens Bihar provins. Vi finder mening i at gøre hvad vi kan for at hjælpe dem som er mest sårbare, nemlig vores børn. Alle de 85 børn som Sunway Children hjælper har mistet en eller begge forældre, og er blevet hvirvlet ind i meget voksne problemer i en alt for ung alder. De kommer som oftest fra de laveste kaster i det Indiske samfund, og forventes at stå helt på egne ben. Derfor har vi gjort det til vores opgave at gøre, hvad vi kan for at lette deres byrde bare en lille smule og give dem noget stabilitet i hverdagen, så de igen kan fokusere på at være børn med leg og skolegang.

Børnehjemmet er stiftet i 2004 af Yrsa S. Grüning, der er grundlægger og direktør.

Sunway Children støtter 65 børn og unge i alderen 3-22 år på et danskdrevet børnehjem i Bodh Gaya, i provinsen Bihar. Læs mere om på deres hjemmeside: Gå til Sunway Children´s hjemmeside.

Vi er er stolte af at kunne hjælpe direkte hvor det kan mærkes, og det motiverer os til at fortsætte på vores kurs mod øget social ansvarlighed. Da Yrsa S. Grüning tilbage i 2004 stiftede Sunway krævede vi ikke meget overtalelse, og vi har til stor glæde for alle parter videreudviklet samarbejdet. Vi støtter nu børnehjemmene både økonomisk og med skolestipendier, ligesom vi også donerer alle overskydende lagervarer og tøjprøver, så intet går til spilde når det stadig kan gøre nytte. Alle børn fortjener en god start på livet, og vi når kun dette mål ved at nå så mange som muligt, et barn af gangen.

Læs mere om vores engagement i Sunway Children: Gå til afsnittet om Mini A Ture på Sunway Children´s hjemmeside.

 

 

GØR EN GOD GERNING

Som noget nyt har vi de seneste år også doneret beskadigede produkter til kvinderne i lokalområdet, som reparerer og videresælger tøjet. På denne måde giver vi lokale enlige kvinder en stabil løbende indkomst, der sikrer at endnu flere børn får mulighed for at passe deres skolegang.

Vi vil gerne udvide dette foretagende, og til dette skal vi bruge jeres hjælp. Vi tilbyder nu at I kan indlevere jeres brugte MINI A TURE produkter, så de gives nyt liv og skaber glæde for dem som har mindst.

10% PÅ DIN ORDRE OG FRI FRAGT
Vi kvitterer ligeledes hver donation med 10% og gratis fragt på din næste ordre. Det er vores håb at mange vil støtte op om dette initiativ, så vi sammen kan gøre hvad vi kan for verdens børn.
Kontakt vores kundeservice på web@minature.dk og fortæl hvor meget du ønsker at sende retur og få tilsendt en returlabel.

Er du blevet inspireret til selv at hjælpe Sunway Children kan du finde informationer om hvordan du kan bidrage hér: Gå til afsnittet om Støtteforeningen på Sunway Children´s hjemmeside.