RESPEKT FOR NATUREN

Vi elsker og respekterer naturen. Vi bruger meget tid på at vælge nye bæredygtige løsninger til vores produktionskæde, der vil efterlade et så lille aftryk på naturen som muligt. I forlængelse heraf kræver vi også, at vores leverandører arbejder bæredygtigt og har klare retningslinjer for forbrugsreduktion og ansvarlig bortskaffelse af spildevand.

Vi stiller store krav til vores leverandører, der arbejder hårdt for at kunne leve op til de krav vi stiller i forhold til bæredygtighed og arbejdsforhold. For at passe på naturen ønsker vi også, at så stor en del som muligt af vores kollektioner er lavet af økologiske eller på andre måder bæredygtige materialer og afsøger derfor løbende markedet for bæredygtige materialer, som efterhånden erstatter de konventionelle.

De fleste af vores produkter er fremstillet af OEKO-TEX eller GOTS certificerede materialer, og produceres på fabrikker med hvad der enten svarer til STANDARD 100 by OEKO-TEX eller GOTS standard. Dette er en sikkerhed for at vores produkter bliver produceret under forhold der lever op til internationale standarder, og dermed til alle tider tager hensyn til aktuel miljølovgivning. Læs mere under afsnittet Miljømærker.