Reshopper og Mini A Ture

MINI A TUREs høje kvalitet og brug af slidstærke materialer gør at vores produkter er gode til videresalg og genbrug. Det ser vi hos MINI A TURE meget positivt på, fordi det har mange miljømæssige fordele.

MINI A TURE har indgået et samarbejde med Reshopper, Nordens største portal for videresalg af børnetøj, hvor vores kunder allerede nu kan sælge og købe vores jakker, sko og tøj. Det er vores erfaring, at vores produkter har opretholdt en høj gensalgsværdi hos private, og det ser vi samtidig som et vidne om produkternes gode kvalitet og lange leve tid.

Med gensalget og den lange levetid giver vores produkter et stærkt bidrag til det stigende behov for bæredygtig mode, hvor kvalitet fremfor kvantitet bliver nøgleordene.

Med Reshopper´s fokus på gensalg i lokalområdet betyder det samtidig et bidrag til den miljømæssige bæredygtighed, så vi undgår transport over store afstande.

Vores opfordring til Reshopper´s brugere er at sælge og købe Mini A Ture´s produkter mellem hinanden i større grad. Skulle det ske at det ikke er muligt at finde det ønskede produkt i den farve eller størrelse, som dit barn har brug for vil vi selvfølgelig gerne stå til rådighed med sæsonens produkter på vores website, hvor du altid kan finde et stort udvalg af sæsonens nyeste produkter.

Besøg Reshopper for mere information om hvordan du opnår fordele ved salg af Mini A Ture´s produkter via app'en. Gå til Reshopper´s hjemmeside hér.