RESHOPPER & MINI A TURE

Vi har indgået et samarbejde med Reshopper, børnefamiliernes lokale markedsplads, hvor der bliver købt og solgt brugte ting, alt lige fra tøj, til sko, overtøj og alt andet til børnene.

Vi ønsker med dette samarbejde at fokusere på at forlænge levetiden på vores produkter, og dyrke gensalget mellem vores loyale Mini A Ture kunder.

Med fokus på kvalitet, i form af godt håndværk, funktionalitet og slidstyrke, har vi i vores produktion igennem alle årene sikret at vores produkter har haft muligheden for at have lange liv. Det er vores erfaring, at vores produkter har opretholdt en høj gensalgsværdi hos private, og det ser vi samtidig som et vidne om produkternes gode kvalitet og lange leve tid.

Med gensalget og den lange levetid giver vores produkter et stærkt bidrag til det stigende behov for bæredygtig mode, hvor kvalitet fremfor kvantitet bliver nøgleordene.

Med Reshopper´s fokus på gensalg i lokalområdet betyder det samtidig et bidrag til den miljømæssige bæredygtighed, så vi undgår transport over store afstande.

Vores opfordring til Reshopper´s brugere er at sælge og købe Mini A Ture´s produkter mellem hinanden i større grad. Skulle det ske at det ikke er muligt at finde det ønskede produkt i den farve eller størrelse, som dit barn har brug for vil vi selvfølgelig gerne stå til rådighed med sæsonens produkter på vores website, hvor du altid kan finde et stort udvalg af sæsonens nyeste produkter.

Besøg Reshopper for mere information om hvordan du opnår fordele ved salg af Mini A Ture´s produkter via app'en. Gå til Reshopper´s hjemmeside hér.