MINI A TURE'S PARTNERSKABER

Vi hos MINI A TURE vil gerne indgå partnerskaber med ligesindede, og har allerede indgået flere partnerskaber, der hjælper os med at støtte vores vision.

MINI A TURE har indgået partnerskab med Nordens største markedsplads for gensalg mellem børnefamilier, Reshopper. På denne platform kan du videresælge dit barns tøj når de vokser fra det, og på den måde forlænge tøjets levetid og skabe glæde for andre.Samarbejdet er opstået ud fra et fælles ønske om øget bæredygtighed i tøjbranchen, da der særligt med børnetøj er en stor udskiftning i takt med barnets vækst.

Vores kvalitetsovertøj er særligt slidstærkt og kan med fordel for både du og andre føres videre. Derfor belønner vi de forbrugere som vælger at sælge deres produkter videre til andre, ved at tilbyde et tilskud til køb af et nyt MINI A TURE produkt.

Gå til Reshopper.com for yderligere information.

I udviklingen af vores SS20 badetøjskollektion har vi indgået et partnerskab med Repreve.

Repreve er et selskab der har genanvendt over 15 milliarder plastflasker siden deres stiftelse, og arbejder støt mod renere have og naturområder.

Vi står inde for denne indsats, hvorfor alt badetøj i forårskollektionen 2020 er skabt af polyester fra plastflasker. Læs meget mere om Repreve og deres indsats for miljøet hos Repreve.com

Vi leder altid efter mulige samarbejdspartnere der kan hjælpe os med indsatsen for større bæredygtighed.

Vi har siden vores stiftelse i 2002 haft et bevidst ønske om social- og miljømæssig bæredygtig udvikling, og vi hører med glæde fra dig hvis du har et forslag der kan hjælpe os i dette ærinde.