Om os

Mini A Ture Copenhagen

Vi havde en drøm, da vi lancerede det danske børnetøjsmærke MINI A TURE i 2002. Drømmen og ambitionen om at skabe et fashion brand til børn. Et brand, som børnene selv er vilde med. Unikt designet børnetøj som samtidig er behageligt at have på. Et brand, som aldrig går på kompromis med kvaliteten.

Vi tror på, at børn skal være frie, selvsikre og lykkelige. De skal have frihed til at stå ved sig selv og have modet til at stå op for andre. Frihed til at bevæge sig ubesværet gennem livet og legende omfavne verden med et åbent sind. Alle børn skal accepteres og have troen på sig selv. Small is Free.

Vi er inspirerede af børns fantasi. Deres sans for kreativitet og den nysgerrighed, de naturligt har. Deres måde at skabe overraskende universer og finurlige historier, som ikke altid giver mening.

Vi ønsker, at børn med MINI A TURE kan udtrykke sig stilfuldt på deres helt egen måde. Vi går ikke på kompromis med hverken trends eller friheden til bevægelse. De små detaljer tæller. Small is Cool.

Med vores skandinaviske rødder, ved vi, hvordan skiftende vejrforhold kræver det rette tøj. Fra de magiske, lyse og varme sommerdage til de hyggelige, kolde og mørke vinteraftener – vores børn skal altid være klædt på til at møde verden. Small is Adventurous.

Hos MINI A TURE er nøglen kvalitet – både hvad angår vores produkter og i samarbejdet med vores forretningspartnere.

Vores værdier er præget af ærlighed, ansvarlighed og grundigt arbejde. Alle leverandører og forhandlere er nøje udvalgt efter deres engagement i kvalitet og håndværk - og deres sikkerhed for ordentlige arbejdsforhold til alle ansatte. 

Drømmen er gået i opfyldelse og vores kollektioner bliver nu solgt i verdens storbyer. Vi gør det med kant, stil og lethed, så børnene føler sig frie, smukke, eventyrlystne og fantasifulde.

Vi værner om barndommens minder, de skrabede knæ, duften af legehus og følelsen af dalende snefnug, som smelter på tungen. Small is Imaginative.

Er du interesseret i at læse mere om Mini A Ture, og hvad vi står for gå til Mini A Ture´s verden.