Om os

OM MINI A TURE COPENHAGEN

Vi havde en drøm, da vi lancerede det danske børnetøjsmærke MINI A TURE i 2002. Drømmen og ambitionen om at skabe et fashion brand til børn. Et brand, som børnene selv er vilde med. Unikt designet børnetøj som samtidig er behageligt at have på. Et brand, som aldrig går på kompromis med kvaliteten.

Vi tror på, at børn skal være frie, selvsikre og lykkelige. De skal have frihed til at stå ved sig selv og have modet til at stå op for andre. Frihed til at bevæge sig ubesværet gennem livet og legende omfavne verden med et åbent sind. Alle børn skal accepteres og have troen på sig selv. Small is Free.

Vi er inspirerede af børns fantasi. Deres sans for kreativitet og den nysgerrighed, de naturligt har. Deres måde at skabe overraskende universer og finurlige historier, som ikke altid giver mening.

Vi ønsker, at børn med MINI A TURE kan udtrykke sig stilfuldt på deres helt egen måde. Vi går ikke på kompromis med hverken trends eller friheden til bevægelse. De små detaljer tæller. Small is Cool.

Med vores skandinaviske rødder, ved vi, hvordan skiftende vejrforhold kræver det rette tøj. Fra de magiske, lyse og varme sommerdage til de hyggelige, kolde og mørke vinteraftener – vores børn skal altid være klædt på til at møde verden. Small is Adventurous.

Hos MINI A TURE er nøglen kvalitet – både hvad angår vores produkter og i samarbejdet med vores forretningspartnere.

Vores værdier er præget af ærlighed, ansvarlighed og grundigt arbejde. Alle leverandører og forhandlere er nøje udvalgt efter deres engagement i kvalitet og håndværk - og deres sikkerhed for ordentlige arbejdsforhold til alle ansatte. 

Drømmen er gået i opfyldelse og vores kollektioner bliver nu solgt i verdens storbyer. Vi gør det med kant, stil og lethed, så børnene føler sig frie, smukke, eventyrlystne og fantasifulde.

Vi værner om barndommens minder, de skrabede knæ, duften af legehus og følelsen af dalende snefnug, som smelter på tungen. Small is Imaginative.


ANSVARLIG PRODUKTION

Vores produktion er placeret forskellige steder i verdenen. Fælles er, at alle vores leverandører er BSCI certificerede for at sikre medarbejdernes arbejdsforhold via et fælles kodeks. BSCI certificerede leverandører benytter sig blandt andet IKKE af børnearbejde, sikrer retten til foreningsfrihed, kollektive forhandlinger og fair løn. Læs mere om certificeringen her: http://www.bsci-intl.org/

Pels Størstedelen af vores tekniske vinterjakker og vinterflyverdragter fås både med og uden pels, som nemt tages af og på med lynlås i hætten. Alt pels, der bruges hos MINI A TURE stammer fra finske vaskebjørne. De bliver skudt i deres naturlige omgivelser for at regulere bestanden af denne art, så de fortsat kan leve i harmoni med andre dyrearter i området. De bliver derfor ikke skudt fordi vi bruger dem til pels. Dette kaldes Wildlife Preservation Certification. Vi kan ligeledes spore, hver enkelt pels vi bruger. Det er en meget vigtig faktor for MINI A TURE at bevare et globalt miljø, hvor man behandler dyr etisk korrekt og humant. MINI A TURE har certifikat på alle pelse (Wildlife certification on fur).

Ingen skadelige stoffer ej heller perfluorerede stoffer i MINI A TUREs kollektioner. I vores tekniske overtøj benytter vi en coating på undersiden, der gør materialet vand- og vindtæt samtidig med, at det er åndbart. Overfladen får en unik varmebehandling, der gør materialet smudsafvisende. Du kan derfor trygt give dit barn overtøj på fra MINI A TURE.

Vores vandtætte metervarer til overtøj og regntøj er Oeko-Tex certificerede.