Respekt for naturen

Respekt for naturen

 

Vi elsker og respekterer naturen og vælger, efterhånden som vi kan, løsninger i vores produktionskæde, med så lille et aftryk på naturen som muligt. Med det mener vi, at vi stiller krav til vores leverandører om at arbejde bæredygtigt og blandt andet minimere vandforbrug og kemikalieforbrug og, at sørge for at skille sig af med spildevand på en optimal måde, set med naturens øjne.

 

Vi stiller store krav til vores leverandører, der arbejder hårdt for at kunne leve op til de krav vi stiller i forhold til bæredygtighed og arbejdsforhold. For at passe på naturen ønsker vi også, at så stor en del som muligt af vores kollektioner er lavet af økologiske eller på andre måder bæredygtige materialer og afsøger derfor løbende markedet for bæredygtige materialer, som efterhånden erstatter de konventionelle.

 

De fleste af vores produkter er fremstillet af OEKO-TEX eller GOTS certificerede materialer, og produceres på fabrikker med hvad der enten svarer til STANDARD 100 by OEKO-TEX eller GOTS standard. Dette er en sikkerhed for at vores produkter bliver produceret under forhold der lever op til internationale standarder, og dermed til alle tider tager hensyn til aktuel miljølovgivning. Læs mere under afsnittet Miljømærker.

Læs næste

Mini A Ture - Sunway Childrens Home
Hjertesager

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.