Partnerskaber

Partnerskaber

MINI A TURE har indgået partnerskab med Nordens største markedsplads for gensalg mellem børnefamilier, Reshopper. På denne platform kan du videresælge dit barns tøj når de vokser fra det, og på den måde forlænge tøjets levetid og skabe glæde for andre. Samarbejdet er opstået ud fra et fælles ønske om øget bæredygtighed i tøjbranchen, da der særligt med børnetøj er en stor udskiftning i takt med barnets vækst. Vores kvalitetsovertøj er særligt slidstærkt og kan med fordel for både du og andre føres videre. Derfor belønner vi de forbrugere som vælger at sælge deres produkter videre til andre, ved at tilbyde et tilskud til køb af et nyt MINI A TURE produkt. Gå til Reshopper.com for yderligere information.

 

Vi er også gået sammen med selskabet repreve i næste års badetøjskollektion. Repreve har genanvendt over 15 milliarder plastflasker siden deres stiftelse, og arbejder støt mod renere have og naturområder. Vi står inde for denne indsats, hvorfor alt badetøj i forårskollektionen 2020 er skabt af polyester fra plastflasker. Læs meget mere om Repreve og deres indsats for miljøet hos Repreve.com

 

Vi leder altid efter mulige samarbejdspartnere som kan hjælpe med vores indsats for bæredygtigheden. Vi har siden vores stiftelse i 2002 haft et bevidst ønske om bæredygtig udvikling, og vi hører med glæde fra dig hvis du har et forslag der kan hjælpe os i dette ærinde.

Læs næste

Mini A Ture - Sunway Childrens Home
Hjertesager

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.