Cirkulær bevidsthed

Cirkulær bevidsthed

 

Genbrug og genanvendelse af materialer er en fundamental parameter indenfor bæredygtighed og vi forsøger at integrere det mere og mere i vores forretningsmodel. MINI A TURE og specielt MINI A TURE’s overtøj er kendt som et stærkt long life produkt af ekstraordinær høj kvalitet, der kan gå i arv eller gensælges flere gange. MINI A TURE’s overtøj har en af de højeste gensalgsværdier på genbrugsmarkedet og vi er glade for at vi er kommet ind i en tid, hvor vigtigheden af genbrug er blevet evident for den enkelte forbruger og MINI A TURE’s meget holdbare kvalitet kommer til sin ret.  Vi støtter vores kunder i at tøjet skal leve videre efter deres brug og arbejder for at finde teknologiske løsninger, hvor vi kan facilitere gensalget. Læs mere under afsnittet Partnerskaber.

 

Det er vigtigt for os at der er et minimum af spildprodukter i vores produktioner, og vi bestræber os derfor på at bruge alle restmetervarer ved at sy små, fine kollektioner op i restmetervarer eller bruge dem til opsyning af prøver. Alle rester af brugbare prøver og lagervarer sælges eller gives væk til det børnehjem i Indien som vi har støtte siden det blev etableret i 2004, eller til alverdens børn gennem Røde Kors.  Læs mere under afsnittet Hjertesager.

 

 

Yderligere leder vi altid efter innovative måder hvorpå vi kan genbruge og producere i overensstemmelse med den cirkulære økonomi. Vi har nu teknologien til at genbruge polyester, plastik og papir, hvilket vi implementerer i vores produktion. Badetøjet i forårskollektionen 2020 er produceret af genbrugsplast indhentet fra havet og naturen, som er blevet genanvendt i ny produktion af polyester. Læs mere under afsnittet REPREVE og MINIATURE.

 

Læs næste

Mini A Ture - Sunway Childrens Home
Hjertesager

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.