Repreve og Mini A Ture

Repreve og Mini A Ture

Vi har taget et aktivt valg om, at benytte REPREVE i vores SS20 badetøjskollektion, da det lever op til vores høje kvalitetskrav, og sikrer den højeste komfort til vores små kunder.

Ud over det høje kvalitetsniveau, og den gode komfort i vores badetøj til børnetøj, har det været vigtigt for os, at vi kan være med til at sætte fokus på genbrugen af én af vores største miljømæssige syndere, nemlig plastik affald i naturen.

Plastik affald i vores have har store konsekvenser for vores vilde havdyr, der påvirkes i en grad, som i mange tilfælde har negative konsekvenser og værste fald kan være dødelige.

Indsamling af plastikmaterialer i vores have, fra industrien og på genbrugspladser er grundlaget for de råmaterialer, der bliver brugt til at skabe de polyester fibre som bliver brugt i vores produktion.

Genbrug af plastik minimerer samtidig ressourceforbruget ved forarbejdningen til de endelige metervarer sammenlignet med konventionel produktion. Det betyder at vi ikke alene ser fordelene ved indsamlingen af plastik til genbrug, der minimerer risikoen ved påvirkning af havmiljø, men også en mindre påvirkning af miljøet i forarbejdning og produktion.

Vi forventer at udviklingen i genbrug og bæredygtig produktion fortsat vil udvikle sig, så vi arbejder videre med at finde de rigtige løsninger i hvert produkt vi udvikler.

Med vores badetøjskollektion til børn håber vi at dette kan blive vores start til en endnu mere bæredygtig produktion af kunstfibre. 

For flere oplysninger om REPREVE, se REPREVE.COM.

Læs næste

Bæredygtighed hos Mini A Ture
Signatur prints

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.