Bæredygtighed hos Mini A Ture

Bæredygtighed hos Mini A Ture

 

Bæredygtighed handler i store træk om at føle ansvar overfor for vores efterkommere og for vores Jord, og om at behandle naturen, dyr, planter og mennesker med respekt og kærlighed. Det handler om at passe på vores jord så vi kan overdrage den til de næste generationer i mindst lige så god stand som vi overtog den, om at vælge at arbejde med naturen og ikke mod naturen. Det handler om at forstå, hvilken betydning de valg vi træffer i vores hverdag, har på Jordens balance og på at forstå de mange alternative valgmuligheder der findes. Bæredygtighed handler derfor om alle de ting vi gør i vores hverdag.

 

 

I vores forretning handler det om, hvilke metervarer vi vælger, hvor meget vand der benyttes i produktionen, i hvilket omfang vi accepterer kemikalier i vores produktioner, hvordan de kemikalier håndteres i produktionsleddet og om formen og omfanget af transport i vores værdikæde.

 

For os handler bæredygtighed også om at være med til at optimere livsbetingelserne for de mennesker, hvis beskæftigelse er berørt af vores virksomhed. Vi er bevidste om, at vi er en lille virksomhed, vores indsats vil ikke sætte dramatiske aftryk, men kan vi positivt ændre naturens balance bare en anelse, sætte et mindre aftryk eller forbedre tilværelsen for bare et enkelt menneske, så er det hele indsatsen værd.

 

 

Grundlæggende skal vores indsats for bæredygtighed være profitabel. Uden en velfungerende og stærk virksomhed i ryggen, har vi ikke mulighed for at gøre den forskel.

 

Læs næste

Lorem 3
Repreve og Mini A Ture

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.