PARTNERSKABER

PARTNERSKABER

SUNWAY CHILDRENS HOME

MINI A TURE har siden 2004 været en af hovedsponsorerne for Sunway Children’s Home, der driver to børnehjem i Bodh Gaya i Indiens Bihar provins. Børnehjemmet hjælper ca. 65 forældreløse børn i alderen 5-18 år. De kommer som oftest fra de laveste kaster i det indiske samfund og forventes at stå helt på egne ben alt for tidligt i livet. Derfor har vi gjort det til vores opgave at gøre, hvad vi kan, for at lette deres byrde bare en lille smule og give dem noget stabilitet i hverdagen, så de igen kan fokusere på at være børn med leg og skolegang.

Sunway Children’s Home er stiftet i 2004 af Yrsa S. Grüning, der i dag fungerer som direktør.

Vi støtter børnehjemmene økonomisk og med skolestipendier, ligesom vi også donerer overskydende lagervarer og tøjprøver. Læse mere om Sunway Children’s Home her.

 


GØR EN GOD GERNING

Som noget nyt har vi de seneste år også doneret beskadigede produkter til kvinderne i lokalområdet, som reparerer og videresælger tøjet. På denne måde giver vi lokale enlige kvinder en stabil løbende indkomst, der sikrer at endnu flere børn får mulighed for at passe deres skolegang.

Vi vil gerne udvide dette foretagende, og til dette skal vi bruge jeres hjælp. Vi tilbyder derfor, at I kan indlevere jeres brugte MINI A TURE overtøj til os, så de gives nyt liv og skaber glæde for dem som har mindst.


10% PÅ DIN ORDRE OG FRI FRAGT

Vi kvitterer hver donation med 10% og gratis fragt på din næste ordre. Det er vores håb, at mange vil støtte op om dette initiativ, så vi sammen kan gøre, hvad vi kan, for verdens børn.

Kontakt vores kundeservice på web@minature.dk og fortæl, hvad du ønsker at sende retur. Så sender vi dig en returlabel.

Er du blevet inspireret til selv at hjælpe Sunway Children kan du finde informationer om, hvordan du kan bidrage her: https://www.sunwaychildren.dk/bliv-fadder?lang=en

 

Læs næste

OM MINI A TURE
CERTIFICERINGER & MILJØMÆRKER

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.