OM MINI A TURE

OM MINI A TURE

MINI A TURE COPENHAGEN


Det hele startede som en drøm. Sammen med min mand og mine to veninder lancerede jeg i 2002 MINI A TURE. Vores ambition har altid været at skabe et fashionbrand til børn i  den højeste kvalitet, lækkert design, ved hjælp af innovativ teknologi og i de bedste materialer. Et brand, der er meget mere end bare børnetøj.

Jeg er selv mor til tre børn. Som jeg har kunnet se det på mine egne, lever vores børn i dag meget anderledes end man gjorde tidligere. De fleste bruger mere tid indendørs og på digitale medier.

Hos MINI A TURE vil vi gerne gøre en forskel og være med til at give børn dejlige oplevelser i naturen. Med det rigtige udendørstøj sikrer vi, at børnene kan lære at holde af at være i naturen, uanset årstid og vejr. Vi håber, at det giver dem lyst til at bruge en masse skøn kvalitetstid udenfor - alene eller med familie og venner.

 

VORES BØRN

Vi ønsker, at børn med MINI A TURE kan udtrykke sig stilfuldt på deres helt egen måde. Vi går ikke på kompromis med hverken trends eller friheden til bevægelse. De helt små detaljer tæller. Med vores skandinaviske rødder ved vi, hvordan det skiftende vejr kræver rigtigt og praktisk tøj. Fra de magiske, lyse og varme sommerdage til de hyggelige, kolde og mørke vinteraftener. Vores børn skal altid være klædt på til at møde verden.


 

Vi tror på, at børn trives bedst, når de føler sig frie og selvsikre. De skal have frihed til at stå ved sig selv og have modet og styrken til at stå op for andre. Frihed til at bevæge sig ubesværet gennem livet og omfavne verden med et åbent sind. Alle børn skal anerkendes som det unikke menneske, de hver især er.

 Vi værner om barndommens minder, de skrabede knæ, duften af græs og skov og følelsen af fine dalende snefnug, der smelter på tungen.

 Børns fantasi er en inspiration for MINI A TURE. Deres sans for kreativitet og autentiske nysgerrighed på livet. Deres måde at skabe overraskende universer og finurlige historier, som ikke altid giver mening for os voksne.

 

TIDLØST DESIGN OG TEKNISK EKSPERTISE

MINI A TURE er internationalt kendt for at lave overtøj, der giver de bedste forudsætninger for en dejlig oplevelse i naturen. Uanset vind og vejr. Vi er overtøjsspecialister og arbejder i høj grad med den teknologiske udvikling for hele tiden at optimere vores kollektioner. Flere af vores designs blev udviklet allerede i 2002, men er siden da videreudviklet så de stemmer overens med tidens krav til en ansvarlig og moderne produktion. Det er børnetøj, der i forhold til design og kvalitet er skabt til at vare, så det kan gå i arv til andre børn.

 

ANSVARLIGHED PÅ TVÆRS AF VÆRDIKÆDEN

Ansvarlighed handler for os om alle de ting, vi gør i vores hverdag. Det handler om at udvise ansvar over for hinanden som mennesker og for vores jord. Om at arbejde med naturen og ikke mod naturen.

Ansvarlighed knytter sig i høj grad også til vores valg af materialer og produktionsmetoder, og vi gør vores ypperste for at skabe en positiv forskel gennem hele værdikæden i forhold til konventionel produktion. Vi har nogle meget klare krav til vores leverandører i forhold til lønninger og arbejdsforhold, og skadelige kemikalier er et fuldstændigt no-go for os. Vi gør os altid umage, og vi bestræber os på at gøre en forskel i vores produktionsled. Siden etableringen af MINI A TURE har vi arbejdet med økovenlige materialer på fabrikker, der lever op til nogle af de højeste standarder for arbejdsforhold.  Dertil holder vi altid nøje udkig efter nye og innovative materialer og produktionsmetoder.

Fordi vi ønskler, at du skal kunne føle dig tryg, når du handler hos MINI A TURE, er det vigtigt for os at kunne dokumentere over for dig, at vi lever op til de højeste sociale og miljømæssige standarder for produktion og distribution af børnetøj. Derfor komitter vi os til flere internationalt anerkendte certificeringer.

 

 

GENBRUG ER GULD

Vi er meget stolte af, at vores tøj holder så længe, og vi har igangsat flere initiativer, der opfordrer til genbrug. Vi tilbyder blandt andet rabat på din næste ordre, hvis du sender brugt tøj retur til os. Det tøj vi får retur, donerer vi til det inidske børnehjem, Sunway Children’s home, som vi har haft et tæt partnerskab med siden 2004. Se mere her.

Også i fremtiden vil vi hos MINI A TURE fortsætte med at implementere ansvarlige og miljøvenlige initiativer. Se mere her.

 De bedste hilsner,
Stifter og CEO,
Signe Tholstrup

Læs næste

PARTNERSKABER
CERTIFICERINGER & MILJØMÆRKER

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.