KLAR TIL SKOLE

KLAR TIL SKOLE

Det er stort at skulle starte i skole, og det er ofte forbundet med mange forventninger – både for dit barn og for dig som forælder. For barnet åbner der sig en helt ny verden, og som forælder er der en del praktisk, der skal styr på – blandt andet barnets påklædning.

I de første skoleår vil der typisk være en masse fysisk aktivitet, hvor børnene leger og tumler rundt uden for, nærmest uanset vejret. Men der vil også være mere stille og rolige hyggestunder inden for. Derfor er det vigtigt at have lidt forskelligt tøj parat.

Fællesnævneren er, at det skal være nemt, praktisk og sikkert. Og så må det jo også gerne være lidt smart at se på.

Tøjet skal være nemt at tage af og på for barnet selv samt for pædagoger og lærere, hvis de skal give en hjælpende hånd. 

Derudover skal tøjet være praktisk og sikkert, så dit barn ubekymret kan tumle rundt i frikvartererne uanset årstiden eller kan sidde behageligt ved de daglige indendørsaktiviteter.

 

OVERTØJ

Det er vigtigt, at dit barns overtøj altid tilpasses til årstiden, så barnet ikke bliver for koldt eller for varmt, når der tumles rundt i frikvartererne. Og så skal det selvfølgelig være designet på en måde, så dit barn kan bevæge sig frit uden og nemt kan tage overtøjet af og på. I vintermånederne er en varm, vind- og vandtæt flyverdragt uundværlig, ligesom en varm, vind- og vandtæt jakke og overtræksbukser er et must. Her er MNI A TUREs klassiske overtøj det perfekte valg. Er det forår og efterår, kan termotøj eller softshell være en god overtøjsløsning. Derudover et det praktisk med et sæt regntøj, som nemt kan pakkes ned i barnets rygsæk eller taske.  

SE VORES UDVALG AF OVERTØJ

 

TILBEHØR

Især om vinteren er det vigtigt at holde små hoveder og hænder varme med huer og vanter. MINI A TUREs huer går ned over øerne og har indbyggede ørevarmere. For at holde de små hænder tørre og varme uanset vejret, anbefaler vi handsker eller luffer med samme høje vandsøjletryk som vinterovertøjet. 

SE VORES UDVALG AF TILBEHØR

 

BASIS SKIFTETØJ - UNDERTØJ

I de fleste skoler er der ikke megen garderobeplads til eventuelt skiftetøj, men det kan alligevel være en god idé at have lidt skiftetøj klart, som kan kommes i barnets rygsæk eller taske uden at fylde alverden.

SE VORES UDVALG AF UNDERTØJ

 

 

BASIS SKIFTETØJ – OVERDELE & UNDERDELE

Når dit barn starter i skole, skal en masse nye ting prøves af, og der kan jo indimellem ske et lille uheld undervejs. Derfor vil det være en god idé at have lidt tøj at skifte med - for eksempel en ekstra striktrøje eller sweatshirt.

LINK: SE VORES UDVALG AF OVERDELE & UNDERDELE

 

 

NAVN I TØJET

Sørg altid for at skrive dit barns navn på mærkerne i tøjet. Herved sikrer du, at barnet får sit eget tøj med hjem. I alt MINI A TUREs tøj er der mærker, hvor du kan skrive dit barns navn.

Vi har lavet en lille og enkel huskeliste, med det tøj, som dit barn typisk får brug for ved skolestart.

  • Vind- og vandtæt overtøj. Vi anbefaler MINI A TURE klassisk overtøj. Vælg enten et todelt sæt eller en MINI A TURE flyverdragter er populære helt op til 8 års alderen. 
  • Regntøj. Et ekstra sæt regntøj er altid fint at have med i tasken. 
  • Overgangstøj. Et sæt af MINI A TUREs termotøj eller softshell er perfekt som overgangstøj i foråret og efteråret. 
  • Vælg en hue i en kvalitet, der passer til årstiden. Vi anbefaler MINI A TURE huer i økologisk bomuld til forår / sommer og merinould til efterår / vinter. 
  • Vi anbefaler MINI A TURE klassiske handsker, der er vandtætte, vindtætte og åndbare. 
  • Skiftetøj/overdele og underdele. Vi anbefaler MINI A TURE sweatbukser samt en sweat- eller striktrøje. 
  • Skiftetøj/undertøj. Vi anbefaler MINI A TUREs undertøjspakker i lækker GOTS certificeret bomuld. 

Læs næste

KLAR TIL INSTITUTION
KLAR TIL INSTITUTION

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.