KLAR TIL INSTITUTION

KLAR TIL INSTITUTION

KLAR TIL INSTITUTION


Når dit barn skal starte i institution, rejser der sig helt naturligt en masse spørgsmål om, hvilket tøj dit barn får brug for. Dels er der mange forskellige brugssituationer, der skal tages højde for, dels er der forskellige vejrsituationer.

Fællesnævneren er, at det skal være nemt, praktisk og sikkert. Og så må det jo også gerne være smukt design.

Tøjet skal være nemt at tage af og på – både for pædagogerne og for barnet selv, når det er i stand til selv at klæde sig af og på.

Derudover skal tøjet være praktisk og sikkert, så dit barn ubekymret kan klatre rundt på legepladsen og smide sig i sandkassen en lun forårsdag, rulle sig i sneen om vinteren eller hoppe i vandpytter forår og efterår.

OVERTØJ

Det er vigtigt, at dit barns overtøj altid tilpasses til årstiden, så barnet ikke bliver for koldt eller for varmt. Sørg altid for at dit barn kan bevæge sig frit, og at overtøjet er nemt at tage af og på. I vintermånederne er en varm, vind- og vandtæt flyverdragt uundværlig, ligesom en varm, vind- og vandtæt jakke og overtræksbukser er et must. Her er MNI A TUREs klassiske overtøj det perfekte valg. Er det forår og efterår, kan termotøj eller softshell være en god overtøjsløsning. Derudover et det praktisk med et sæt regntøj, som nemt kan pakkes ned i barnets rygsæk eller taske og tages med på udflugt i børnehaven. 

SE VORES UDVALG AF OVERTØJ

 

 


TILBEHØR

Især om vinteren er det vigtigt at holde små hoveder og hænder varme med huer og vanter. MINI A TUREs huer går ned over øerne og har indbyggede ørevarmere. For at holde de små hænder tørre og varme uanset vejret, anbefaler vi handsker eller luffer med samme høje vandsøjletryk som vinterovertøjet.

SE VORES UDVALG AF TILBEHØR

 

BASIS SKIFTETØJ - UNDERTØJ

I de fleste institutioner har barnet sin helt egen plads, hvor man kan have skiftetøj og andre personlige småting liggende. Her kan det være en god idé at have et par ekstra bodystockings eller undertøjssæt liggende. Eller nattøj til middagsluren.

SE VORES UDVALG AF UNDERTØJ & NATTØJ

 

 

BASIS SKIFTETØJ – OVERDELE & UNDERDELE

At vokse op og udvikle sig betyder blandt andet, at barnet skal prøve sig frem med at spise og drikke selv. Der kan jo indimellem ske lidt uheld undervejs, og derfor vil det være en god idé at have lidt tøj at skifte med - for eksempel en ekstra striktrøje eller sweatshirt samt måske en lille fleecetrøje, hvis det skulle blive lidt køligere.

SE VORES UDVALG AF OVERDELE & UNDERDELE

 

 

NAVN I TØJET

Sørg altid for at skrive dit barns navn på mærkerne i tøjet. Herved undgår du, at tøjet forsvinder i mængden, eller at du kommer hjem med et andet barns tøj, fordi noget er byttet om ved en fejl. I alt MINI A TUREs tøj er der mærker, hvor du kan skrive dit barns navn.

Vi har lavet en lille og enkel huskeliste, med det tøj, som dit barn får brug for ved institutionsstart. Inden dit barn starter, kan det være en god idé eventuelt at kontakte institutionen for at høre, hvilket tøj de anbefaler, da det kan variere fra sted til sted.

 

 • Vind- og vandtæt overtøj. Vi anbefaler MINI A TURE klassisk overtøj. Vælg en flyverdragtdragt til de mindste børn og todelt overtøj til børn, der selv kan tage tøjet af og på. MINI A TURE flyverdragter er populære helt op til 8 års alderen.

 

 • Regntøj. Et ekstra sæt regntøj er altid fint at have hængende i skabet.

 

 • Overgangstøj. Et sæt af MINI A TUREs termotøj eller softshell  er perfekt som overgangstøj i foråret og efteråret.

 

 • Vælg en hue i en kvalitet, der passer til årstiden. Vi anbefaler MINI A TURE huer i økologisk bomuld til forår / sommer og merinould til efterår / vinter.

 

 • Vi anbefaler MINI A TURE klassiske luffer, der er vandtætte, vindtætte og åndbare.

 

 • Skiftetøj/overdele og underdele. Vi anbefaler MINI A TURE sweatbukser samt en sweat- eller striktrøje.

 

 • Skiftetøj/undertøj. Vi anbefaler MINI A TURE bodystockings til de mindste og todelt undertøj til børn fra ca. 2 år.

 

 

 

  Læs næste

  KLAR TIL SKOLE
  KLAR TIL SKOLE

  Efterlad en kommentar

  Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.